Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avancerat dravel

Ineffektiva människor
bokar tid med sig själva
för att boka tid med andra.

Effektiva människor
väntar med att vänta
tills det som ska göras
är gjort.




Fri vers av Uttern
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-05-05 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uttern