Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Champagne

I solskensgryningen
bör du veta
att det är all din honungsmarmelad,
sockerglittret i dina ögon.
Och den sommarros färgade glans
i dina läppar;
som har gjort mig

-till ett nervvrak




Fri vers av oprivat
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-06-22 20:57



Bookmark and Share


    livräddaren
vad fina ord du använder gullunge!:)
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat