Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiderna förändras...

För femton år sedan
fanns det en man
som gick runt
och pratade
för sig
själv

Man sa, han var galen!

Troligtvis fick han vård

Femton år senare
finns det en man
som går runt
och pratar
för sig
själv

Ingen säger något
Ingen höjer ens
på ögonbrynet

Han tillhör nämligen
den stora
majoriteten...

...som går runt
och pratar
i
mobiltelefon




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-05 21:55



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Kul med en liten titt i backspegeln!
2008-05-05

  Anders Nordlander VIP
Tack för den iaktagelsen, har nu fixat till det!!!
2008-05-05

    pladask
hehe, spännande iakttagelse och bra upplägg! men du skulle kunna se över den lite mer det var lite blandade kön och tider.
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP