Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första försöket till dikt, ca 5 år gammal å den ska vara impressionistisk...


Naturens Gång

Fridfull, harmlös, kvittrar
Vinden sorlar i löven på träden
Blixtsnabbt gruppen den splittrar
Söker sitt offer ung och späd
Allt var så ljuvligt, allt var frid
Läggs ned och ungarna gapar bredvid
Nyss var han ung, frisk och full av glöd
Självsäkerheten blev hans död




Fri vers av musnin03
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-06-23 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

musnin03
musnin03