Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkar ju bara kunna skriva när ja e deprimerad (därmed glad att denna text har ett bra tag på nacken). Tycker ändå om den så tar och lägger ut den...


Efterskalv

Maktlöst benådad från alla beslut,
Ändock oförmögen att finna väg ut,
Kontroll är utopiskt, ett fånigt begär,
Verklighetens sanning i hjärtat djupt skär,
Tyck synd om mig, blott, för en enda stund
Så kanske, till sist, jag får mig en blund
Ömkliga plågas,
Obrydd står stark




Fri vers av musnin03
Läst 222 gånger
Publicerad 2009-01-06 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

musnin03
musnin03