Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

El invierno caliente

Livet är för långt för att minnas

men för kort för att hinna med allt

Men när vintern kommer oss nära

med mörker och snö, blir det kallt

I minnet bor stunder då solen varmt sken

med stränder där alla bär brunbrända ben

Jag känner smaken av kyssar och dofter så ljuva

de blir till små skatter, på vilka jag måste ruva

en natt då kylan är stark




Fri vers av musnin03
Läst 388 gånger
Publicerad 2005-07-07 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

musnin03
musnin03