Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dig Jenny! vart du än befinner dig


lämnad

Frågor utan svar
ensam, naken, bar
så lämnas jag att sörja
det vackra vi hann börja

Mina vänner ger mig styrka
när tiden nu är svår
inom mig bor en känsla
att jag åter se dig får

Genom allt du gjorde,
genom den du var,
kommer vi aldrig att glömma
därmed lever du alltid kvar

hos oss som höll dig nära
hos oss som höll dig kär
det är hos oss som du kan leva
då vi alltid med dig bär




Fri vers av musnin03
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-06-23 00:25



Bookmark and Share


  Markattan
Även jag faller för speciellt första och sista stroferna, men det hela är en fin dikt om den tunga sorgen med att bli lämnad och övergiven.
2005-07-07

  Kiina
Förlust är svårt att hanskas med, svår att förklara. Speciellt första och sista versen fångade mig! Hoppas ni finner tröst!
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

musnin03
musnin03