Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesper








jag vill skriva
vår framtid
på din våta hud
inatt




Fri vers av livräddaren
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-06-23 00:29



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Oj, det här var vackert.. Så enkelt med ändå så djupt!
2005-08-23

  Markattan
Håller med nedanstående, det här är passion och lusta! Att så få ord kan säga så mycket. Bra!
2005-07-07

  Virgo Cinnamon
du har sannerligen gåvan att uttrycka dej.Vackert!
2005-06-23

    vilsen
oo, maggi !! jättebra gumman ! åå, så bra :)
2005-06-23

  oprivat
myspys maggi...=)
2005-06-23

  Manal
vilken passion i dessa ord. skriv du. en sådan varm dikt.
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren