Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är en hård kvinna att leva med

Jag gör mig verkligen till
Ler så ofta jag kan
Men ibland så kan hon verkligen få mig att känna mig så ensam
Stå helt utanför mig själv
Jag kan inte fatta hur det här har kunnat ske
Älskar henne så mycket så att jag kan ju inte bara
lämna henne ifred
Vad ska jag behöva göra för att hon inte ska bedöva mina känslor
som jag känner för henne
De som ständigt pulserar fram
Hur ska jag få henne att åter slänga sig
i min famn
Jag vill ju inget annat hellre att vi tillsammans
ska göra våran saga sann
Vem är det av oss som förlorar på att inte bemöta varann
på samma nivå
Vad ska jag behöva göra så att hon ska förstå
att jag behöver hennes kärlek

Hon är en hård kvinna att leva med …..

Ken Cassel
6/5-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-06 19:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sorgligt och vemodigt
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel