Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp om framtiden

Dödens klocka klämtar
stunden har kommit till slut
Tittar tillbaka och väntar
Ser livet minut för minut

Till sist når jag till mötet
som kom att förändra mitt liv
Från stunden jag lämnade skötet
var detta mitt livs största kliv

Förändringar som föjlde
som skapade den som jag blev
Den kärlek som över mig sköljde
som nästan sönde och samman mig rev

Så levde vi sida vid sida
liksom seden ställer som krav
men det handlade aldrig om att lida
för det var otrolig lycka du gav!




Fri vers av musnin03
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-06-23 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

musnin03
musnin03