Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lätt inspirerad av shakespeare kan man väl säga


Min älskling

För andra är du ful
du luktar inte gott
du sjunger inte vackert
ditt hår har stänk av grått

Din näsa är lätt krokig
du saknar någon tand
din barm är långt från yppig
din hur är sträv som sand

ögonen är skeva
skrattet gällt och hest
buskar finns på benen
allt annat hår är glest

men ändå är det något
som värmer i min kropp
så om du blott försökte
kan jag nog ej säga stopp




Fri vers av musnin03
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-06-23 00:38



Bookmark and Share


  TBJ
hehe, låter som en riktig pudding det där. bra text med trevliga rim.
2005-06-23

  Kiina
Helt underbart! Kärlek letar sin väg oavsett hur den ser ut!
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

musnin03
musnin03