Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällskapligt hejdå

Den bästa doften jag visste
var du utan parfym
och jag protesterade inte
hade inte ord för det
och nu är det inte längre viktigt
nu när du hade allting i molekyler
när du försökte göra en miniatyr
av något stort som du sa var kärlek.

Vet du att jag försöker sluta sakna dig
det räcker liksom med en narr i denna varieté
och jag vet inte om jag ärligt vill vara med i samma pjäs längre




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-06 21:23



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Beklagar det som hänt, eller det kanske var bäst så... De tre sista raderna är helt fantastiska.
2008-05-06

  Gunilla VIP
Rättframt
nästan brutalt uppriktig.
Gillar dina fräna texter!
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira