Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontanpoesi


Rosa katt

rosa katt

stryka medhårs


spinnande

jamande

förlustande



slicka tass



nöjt njutande

halvöppna ögon

djurrikets hetaste

workout-pass!




Fri vers av 1up
Läst 679 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-06 22:05



Bookmark and Share


  karenina VIP
eller djurrikets jobbigaste workoutpass enligt mr cat! ;-)
2008-07-14

  "Silver" VIP
Katter vet att ta vara på njutningen. Härligt ordat med den extra glamour som kommer av den rosa färgen.
2008-05-09

  Lyckohäxan Enediel
Det låter som jag borde bli en rosa katt i mitt nästa liv :)
Lät ju skönt!
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

1up
1up