Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fot för fot

 

fot för fot
masar sig livet
bortåt vägen

ibland har jag önskat
att det kunde snabba på

ibland har jag bett det stanna

men ingen lyssnar
och livet hasar på
i tidspilens riktning
fot för fot




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-06 23:17



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Enkelhet
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger