Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspoesi

 

 

 

 

varför gråter folk
när de blir berörda
då de läser ord från hjärtat
i kärlekspoesi

kärlekspoesi kan göra så ont
för ord kan krossa hjärtan
men ord kan även göra underverk

i kärlekspoesi
så skriver man ner det hjärtat känner
ärligt och naket
och läsaren får smaka
för de känns nästan på riktigt
i kärlekspoesi

och vi alla vet
att det finns ingen garanti
för att vi någonsin finner kärleken
men kärlekspoesi
finns för att påminna oss om
att lycklig kärlek är underbar
att vi aldrig ska sluta hoppas

för nog är det så
att det kärlekspoeterna skriver om
är just det vi alla vill ha
det alla drömmer om

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 3896 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-07 00:17



Bookmark and Share


  -=em=-
en fin text om kärlekens sanning.
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP