Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det talas om, \"en på miljonen\" eller nåt... snacka om att man behöver tur och känsla... i så fall.


En


Om det finns en på miljonen

Som passar, med mej

Hur stor är chansen att möta

En av dessa?

Av kanske 5 miljoner kvinnor

Finns 5… möjliga

Hur fasen, hur ända in i….

Kan man då hitta en av dessa

Bland alla andra…




Fri vers av LassO
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-07 09:47



Bookmark and Share


    *Zenobia*
en efterlysning via Interpol kanske...de är duktiga på att hitta eftersökta personer.. ;)
2008-05-07

  Fånga dagen
hehe har du försökt då
en vacker dag står hon där och du faller handlöst

mvh Anna-Karin
2008-05-07

  Havsbris
ahhahahhah

det säga att finns
7,5 kvinnor till varje
man...

undrar hur dina räkningar
kommer ifrån ;o)
låt vara/bli, den som är din
ska bli din och spelar ingen roll
om du gråter, dansar, väntar
eller hoppar ahhaha

ja, vem är den rätt?! prototyper
är alla fyllda med, tv, tidningar,
reklam... jag trodde jag hittade
den rätt en par gånger, allt
gick åt helvete... hahahahhah

men jag vet att han finns, vad
eller vem som helst, den hopp
gör en att leva gladare, hoppfull
och gör av oss en bättre en och
vackrare... ;o)

lev livet bara!!!
skarp och skön läsning ;o)
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO