Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tabula Rasa - Du Målade Mitt Papper

 

 

 

precis som onödiga rim i en ofullständig poem
så fanns det ingen harmoni här
livet var grått och svart

mitt liv var inget mer än ett blankt papper
tills du kom från ingenstans
och med din penna så skrev du
ord som förändrade allt

sedan kom även din underbara sång
du sjöng toner jag aldrig hört
jag fick gåshud
för du helade allt som var förstört

allt som var så mörkt
är plötsligt så ljust
livet är så vackert
helt glasklart
genom dina ögon

alla kunde se på mitt ansikte
hur jag hade förändrats
för nu så log jag för första gången på länge

du tog världens alla färger med dig
och målade min värld
ett leende på mina läppar

du dekorerade mitt liv
skapade en värld
där drömmarna blir verklighet

du dekorerade mitt liv
sjöng in kärleken i mitt hjärta

snart är det ditt

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 504 gånger
Publicerad 2008-05-07 02:26



Bookmark and Share


  Матрёшa
I like! Du har en tendens att formulera dig mycket snyggt!
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP