Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan älska - Du vet bara inte om det

 

 

i natt blåser vinden kallt
och hjärtat ditt är så ensamt

du säger att
kärleken är ingenting för dig
för du kan inte älska

inte så som jag kan
- tror du

men lilla gumman
jag vet tydligen mer än du
för ditt hjärta är djupare än du tror

och jag vet
att kärleken kan vara så otroligt skrämmande
jag vet att det gör så förbannat ont när kärlek dör

men jag vet också
att det finns inget starkare och underbarare än kärlek
love conquers all

ja, i natt blåser vinden kallt
men ditt hjärta är inte ensamt längre
för du har mig

du är så underbar och otroligt vacker
och du kan älska, det ser jag

och om jag har fel
så är jorden inte rund

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 635 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-07 02:31



Bookmark and Share


  Матрёшa
så fin text.
2008-05-12

  Larz Gustafsson VIP
There is no love in this world anymore (Buzzcocks)
2008-05-07

  Slagord
Shit, där kände man igen sig ju!
Och med det vill jag återigen säga att...du ÄR grym, dude!
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP