Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans kan vi älska världen hel

 

 

ta min hand
låt oss vandra tillsammans
genom kärlekens dörr
så att vi blir fria från världen igen

här i mina armar
där vill jag ha dig nu
hålla dig hårt
aldrig släppa taget

låt oss vara där våra hjärtan är fria
där tiden är oändligt lång
kärleken finns i våra andetag
i din beröring finns det magi

dra ner din rullgardin
tänd alla ljusen
så bjuder jag på ett glas vin
sedan så stannar vi här

och älskar världen hel

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-07 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP