Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




jag börjar ana, ett skelett

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-07 11:53



Bookmark and Share


    Erika H
En favorit...
njuter av färgerna och sammelsuriet av alltet och ingetet

faller ner i denna
2008-05-08

    Glittra G
vad är det för målningar som du visar ofta på den här sidan?
2008-05-07

  Night Soul Woman
jag med:) Fin målning:) *applåd*
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#