Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett andetag - i ett ögonblick

jag vilja stanna upp
mitt i ett andetag
hejda tiden
stoppa flödet
skulle det ge mig mer lycka?

eller är det just flödet
energin
ljuset
kraften
som sköljer över mig
sveper runt mig
som är själva sällheten?

är lyckan, lycka, för att den
är omöjlig att fånga,
för att den är ögonblicklig.
Ligger magin just där?





Fri vers av BitterSweet
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-07 12:34



Bookmark and Share


  Kalle.O
Känns som du lyckats fånga lyckan nu..? =0)
Fin text...
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet