Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hemlighet...

Man kallar dig dum... kallar dig obegåvad
inkompetent och allmänt dryg...
Och du bara nickar och tar emot

Du säger inte emot, blir inte arg
och du börjar inte gråta...
Du förblir bara oberörd som om deras ord rinner av dig

I hemlighet får du högsta betyg...
I hemlighet har du IQ på 170...
I hemlighet vet du att du är bäst i klassen...

Du är ödmjuk och blyg
nickar tar emot och bara ler
är allt du gör för människor omkring dig

Den ända gången du skrattar
skrattar du bara falskt
och det är när dina \"vänner\" berättar ett skämt
på din bekostnad

I hemlighet vet jag att du lider...
I hemlighet har du gråtit dig till söms varje natt...
I hemlighet vet jag att du inte mår bra...

Jag är alltid nära att försvara dig
och du skakar bara på huvudet
Jag vet att deras ord tränger sig in din fasad

Jag vet att du kan klara allt
och är lika stark som femtio pers
Men du vet inte det... och du tror mig inte
Jag vet inte hur jag kan övertala dig...

I hemlighet börjar jag göra något...
I hemlighet får dem igen...
I hemlighet är jag verkligen arg

Med tiden börjar dina \"vänner\" sluta
bara lämnar dig ifred
Och jag såg att du börjar le ordentligt
ditt skratt är äntligen sant och uppfriskande

Du är äntligen lycklig....
det tog ett tag men så har det blivit
du är lycklig!




Övriga genrer av Sikska
Läst 447 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-08 11:21



Bookmark and Share


  aol
ett klart bokmärke vännen
2011-03-23

  TjejenSomGråterTyst
snyggt gjort syster min=)

du kommer bli stor(i diktande alltså)
2008-05-09

  ¤Anne¤
wow vackert!
snyggt!
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska