Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följer dig tätt

följer dig tätt
in i dimman

tankarna är som vinglaset
du tappade igår

det är svårt att orientera
när alla landmärken
bara vagt kan anas

greppar efter något
men vet ej vad

har spelat många spel
men inget
som det här




Fri vers av soulRebel_
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-07 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_