Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Grav

 

Första spadtaget till Din grav

Två månader

Du var så levande hos Mig

Du gjorde Mig lycklig

Nu står Jag och ser

Hur spadtagen till Din grav blir djupare

Förlorad till ingenting

Förlorad till ingenting




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-08 21:30



Bookmark and Share


  Svante
Tungt. Ibland måste man \"begrava\" gamla minnen för att gå vidare.
2008-05-10

  Sladjana Zubcevic
B R A !!!
2008-05-08

    Wewill
annosrlunda och bra :D som vanligt (Y)
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel