Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trubaduren i sommarnatten

Am
C
Cadd9
D
Em7
G

hör hur trubaduren i sommarnatten spelar, sjunger
en mycket vacker melodi
en melodi om kärlek, lust
en melodi om två nakna kroppar så nära intill

han sjunger, berättar
hur han vackert svävar iväg
till drömmarnas land där allt är som han vill

där kärlek, lust
är vackrare än den finaste solnedgången i julimånad
där lusten är så äkta
att rysningen går genom kroppen
från topp till tå

där två nakna kroppar
så nära intill som det bara går
är som den vackraste konst
här på vår jord




Fri vers av mfinne
Läst 478 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-07 23:26



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vacker bild som målas upp..
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne