Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnokraft


Kvinnor så goda och vackra
När ni är glada…

Men fasen,,,

annars…

Fyr fasen t o m




Fri vers av LassO
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-08 01:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hallå där....
2008-11-08

  Havsbris
vill du ha, måste du få hela
pekettet
ahahhahah

finns ingen rea eller delad
artikler ;o)

prata om varelse -män!!!
2008-05-08

    Dammråttan
Skrattar....
2008-05-08

    bedragare
jag vill påstå att:

Män, så goda och vackra
När ni är glada…

Men fasen,,,

annars…

Fy helvetes fasen t o m
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO