Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så härligt så roligt att kunna hjälpa till


ETT TELEFONSAMTAL

Jag sitter här glad och förväntantasfull
tidigt,tidigt ringde det i min telefon

Ett barn hade fått bekymmer,undrade
så om jag ville hjälpa till

Så nu sitter jag här,med en förväntning
så stor.idag behöver jag inte vara ensam

Snart kommer hon,en av mina små
glädjespridare

Så idag får jag sällskap,att springa i trappan
i trappan som går till tvättstugan

I dag är hon hos mig denna härliga lilla tjej
när hon inte kan vara på dagis

Tänk så roligt vi ska ha,springa i trappan
rita och måla.läsa sagor,lek med dockorna
blir det säkert

Min glädje min förväntning så stor,att
en hel dag få vara tillsammans med denna
lilla tjej

anits 8 maj 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-08 07:19



Bookmark and Share


  Eric R Ström
Kul med barnbarn
mitt är bara sex veckor
så det dröjer ett tag
innan det blir spring i trappor
2008-05-08

  Sladjana Zubcevic
Väldig fint!!!
2008-05-08

  Ann-christin
Mysigt längtar också att mitt barn barn också ska bli så stor att vi kan få göra som du.Du är en lyckans ost.Kanon bra skrivet
2008-05-08

    sunnanvind
Underbara ord! Vilken härlig farmor eller mormor du är!:))
2008-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Jag gläds med dig!
Ha en toppendag!
2008-05-08

    sajo
Så underbart detta låter. Hoppas ni får en underbar dag tillsammans. Jag riktigt känner glädjen som finns då ni får ha tid för varandra. Texten fullkomligt lyser av glädje. Hälsa tjejen från mig. Mvh Sajo.
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP