Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jesus har förlåtit alla synder; och gud har vårstädning i dag

 

det är skammen och övergivenheten

som skuras bort

 

i morrn förintas resrerande ångest

med frätande kärlekssörja

 

så passa på nu!

 

med martyrvältrande

och annat skönt kärlekssurrogat

 

för i övermorgon

har vi ett paradis

- igen

 

 

 




Fri vers av sol
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-08 08:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Och\"...?
Det finns bara en Gud. Hans namn är Jesus.
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol