Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

siluetter

 

 

splittrar

sammandraget

 

-

 

koagulerar

brandens

 

frenesi




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-08 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#