Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

split

 

 

 

..........Dig inte, om hur de blir

BRY

..........Dig om, hur det Är

 

--------------------------------------------------------

 

 

BRY

-------T

---------

 

 

 

 

Framgång bygger alltid på vissa principer

 

Det som är för bra för att vara sant

är aldrig för dåligt för att vara falskt

 

 

Det enda som överlever,  är skillnaden

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-08 11:14



Bookmark and Share


    Glittra G
Kloka ord vännen
2008-05-08

    Erika H
fast jag kan nog ändå tänka att flyt kan ge framgång

men hur många gånger har man tur egentligen. och speciellt när man inte har satsat något...

ja, principer låter bra

och min skalle tänkte kärlek som är för bra

och nu snurrar jag som bara den någonstans och tänker sluta innan jag inte hittar ut

gillar din text!
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#