Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le och begå ett liv

Handfallen
hellre snarare än senare
överproppad mental terror
utan att någon har större kontroll över något
ett jävla system
haltar med foten
inte huvudet
jag flyr in i min kemiska kosmos
innan jag blir stel och obekväm i kroppen
och rädd i själen
för världen den roterar i vinklar
igen
kanske söker jag
en hand att titta på
och tänka mig att kunna hålla i
tänker jag
och nya dagar
passerar
i vinklar av nyanser
det är klart att allting betyder något
men det är inte så säkert
för blodprovet visar inte graden av hjärtesorg
som jag inte ens gömmer
längre
nu lever jag bara ihop min död
bygger upp ett slut av dessa dagar
då du andas någon annanstans
samordnar kaoset
blir det bra så
eller vill du ha ännu fler klara besked








Övriga genrer av opheliavampira
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-08 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira