Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en svart skugga

Kära
fina
förbigående
ångestframkallande
främling
ta inte åt dig
av min undan flyende
blick
var bara vänlig
och passera
det mest effektiva sättet
att undvika förbindelser
och lösa trådar
som på så sätt inte behövs sys ihop

Mycket olyckligt
dock utan jämförelse
det vackraste ögonblicket
i ljuv smärtsam förväntan
eller bara någonting som jag väljer att tro
medan du försvinner bortåt
trots att vägarna leder bara till varandra




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-08 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira