Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det plötsliga som smärtar

 

En fullständig liknöjdhet

bara varat

i sig själv

 

men

så plötsligt att det gör ont

 

en självklar tillfredställelse

vara bara

i ditt självt




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-08 23:16



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Det känns, det gör det... Fortsätter fundera, tänkvärd.
2008-05-09

  friheten
Tänkvärd dikt!
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP