Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ao Nang

 

tar mig

i kär lek

värmer mig

i din mjuka famn

bjuder mig ett glas rött

låter mig röka när det annars inte

 

men när du sätter på fotboll så åker jag hem




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-08 23:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*S* fin liten beskrivning av frihet!
2008-05-11

  Carola Zettergren
Jag har full förståelse för det!
Fint poetat!
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP