Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningarnas sanning

 

Ta mig

till bergens berg

och visa mig

ljusens ljus

bakom

skogarnas skog

och led mig

handfast

genom tusen ugglors

täta mörker

och peka ut

för mig

stjärnornas stjärna

lika gnistrande klar

som sanningarnas sanning

 

 




Fri vers av Thirre
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-09 07:15



Bookmark and Share


    wildrosen
Vackert....
2008-05-22

  RogerIvan
Sökandets väntplats. Guiden beställd. Varför inte ta dig själv i hande och bara gå?
2008-05-16

  Hermonius
En jättevacker skildring av vägen mot upplysningen. Mkt bra!
2008-05-09

    eva m h
Vandring mot ljuset!
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre