Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanna sagor slutar inte

Sänker garden
och välkomnar avståndet mellan oss
bekräftelsebehovet
minskar nu när jag sagt åt mig själv
att sluta känna så mycket
och stoppat in mina hemligheter
i en svart låda
och det största du har gjort på länge
var att påstå
att du älskar mig

Fantastiskt
men vakna nu
och se
att det mesta gällande oss
förblev ett skämt
som börjat glida mot falsett




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-09 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira