Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingenting varar för evigt.


Gurkvatten och gömda skratt

idag, äntligen
hittade vi tillbaka
idag var det du och jag igen
som om det där bråket aldrig funnits
(det där dumma bråket)

men det var kanske det som behövdes
för om det aldrig hade hänt
hade vi nog inte suttit där tillsammans idag
med äckligt gurkvatten och
vi sitter där och skrattar tillsammans

och du vet väl
att du fortfarande är den enda
som någonsin lyckats med
det där att få mig att skratta
när allt är som mörkast

(jag har saknat dig)




Fri vers av mineralhjarta
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-06-23 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mineralhjarta
mineralhjarta