Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök själv, du blir kallad för \"drogpropanandist\".... jag lovar...


Hursa, hasha??? HYsha

Din tid, sa doktorn till slut, är räknad
Hon hade begärt besked….

Hon tog ut allt hon hade
Och beslöt att det skulle va slut med piller
Nu var det pipa som gällde, i Europa
Hon levde i Holland, Spanien
Leva loppan, se allt som inte setts
Känna allt som hon inte känt
Smärtan kändes inte längre
Som förut

Och när tiden gått ut
Levde på övertid, så åkte hon hem
Och det konstaterades att cancern gått tillbaka
Den var nästan borta…
Men man får inte säga att hash
Kan bota cancer… så det är bara
De närmaste som får höra det…




Fri vers av LassO
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-10 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO