Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan

sitter här med tårarna på räckhåll
för tid av tankar och undran
under ytan gråter själen i tystnad

bär min röst av tyngd
där klumpen i halsen kämpar emot

viljan drar en kamp inombords
medan förvirrad själ går runt
i inre tankars karrusell

hjärtat slår i längtans takt
tillsammans med rädslan
för sårbarhet och mod att finna kärlek

sitter här med tårar likt pärlor
som viskar inombords i tystnad
när himmelens nyans är oskyldig

att bara älska är en konst
en konst som ger färger
åt mitt inre och bygger murar
för mitt sargarde skal




Övriga genrer av Lindizz
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-10 10:56



Bookmark and Share


    tramp
vackert välformulerat...gillade detta med älskandets färger
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz