Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deja Vu

Vaknar upp, hör ett sus
Någon ramlar på gårdens grus
Jag hör skott och skrik
Utanför rummet
Håller för mina öron för att slippa höra
Men ingenting kan hindra det hemska
Jag hör barnen skriker
Jag hör avlossade skott
Försöker hitta någonting
Men jag ser ingenting
Det är mörker inne och ute
Men skriken och skotten hörs ändå
Vad hör jag, en dröm, fastän jag vet att jag är vaken?


Kanske är det mitt förra liv...




Övriga genrer av e.m.m.y
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-10 15:12



Bookmark and Share


  DÅRADSONS
Bra skrivet. Drömikt men endå spänande.
Bra.
2008-05-10

  camillala
kanske det,
drömmande text
bra skrivit!
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

e.m.m.y
e.m.m.y