Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The lost of love

Den svarta själen
Som tappat sina nyklar

Till cellen den själv har spärrat in sig själv i
Skriker och slår

Kommer inte ut.


\"Jag kommer en dag och tar dig ut.
Jag kommer och släpper ut dig.
Jag kommer och kysser din hand och
tar dig ut i solen
Ut till kärleken
Blomstrande\".

Den dagen är kommen
Den dagen är förbi

Den dagen försvann
Som din hand i min hand
Försvann

För att kärlek korsades
Med avundsjukan




Fri vers av e.m.m.y
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-05-15 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e.m.m.y
e.m.m.y