Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan gör mig galen

Det är en mur
Mellan dig och mig
Vi båda
Jag Vet
Vill bara spränga sönder den i tusen delar




Men vi väljer att plocka den bit för bit
Till den är nere och borta för evigt
Sedan kan vi ta varandra i hand
Och kyssa varandra försiktigt



Så för fan hämta dynamiten


Jag orkar inte mer



Om jag plockar fler bitar blir jag galen..




Fri vers av e.m.m.y
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-15 22:40



Bookmark and Share


  AlexandraPettersson
Haha, vilken underbar text :D Humoristisk och samtidigt kärleksfull. Mycket Bra
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

e.m.m.y
e.m.m.y