Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortförd

Som en våg mot stranden ser jag dig

När sanden flyter undan

Leendet som försvunnit

Lyckan som kolnat

Hoppet som har sjunkit som en sten till botten

Av det djupa hav

Din själ har druknat i



Som en fågel i sitt bo ser jag dig

Med vingar av hopp som flyger iväg

Fann trygghet

Fann lycka

Flög iväg

Fann rädsla

Fann rädsla för döden




Fri vers av e.m.m.y
Läst 353 gånger
Publicerad 2008-05-14 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e.m.m.y
e.m.m.y