Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK

Hans hand i min
Hans läppar mot mina
Min lycka är hans
Hans lycka är min

Att älska varandra
Utan tvekan och kolna ihop
Som kol i eld

Att se in i hans ögon
Av smärta
Av hopp
Att veta att det finns

Någonting bakom det kalla ansikte
Som han visar utåt
Men visar han inåt?
Där visar han kärlek




Övriga genrer av e.m.m.y
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e.m.m.y
e.m.m.y