Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oceans Eleven (Twelve, Thirteen) VS. Nicklas Etta

 

 

 

telefonen ringer och jag blir så glad
för att jag vet att det är du
och vi pratar i flera minuter
minuter som snart blir timmar
du skrattar
jag ler

men när dina underbara skratt tystnar
och jag hör hur du snyftar
då dina tårar faller mot backen
så känns det som att sten haglar från skyn
sten som krossar mitt hjärta

jag hatar när du är ledsen
då vill jag bara ta dig i mina armar
hålla dig hårt
skydda dig från allt det onda
hålla dig tills allt blir bra

jag vill göra allt för dig
för att få komma och lyfta din smärta
kyssa bort dina tårar som löper längs din mjuka kind
men trots att jag knackar på
så öppnar du inte dörren till ditt hjärta

men jag ger aldrig upp
jag tar mig en kölapp
Danny Ocean kan kasta sig i väggen
för snart ska jag knäcka koden
där finns det varken  pengar eller guld
nej, för där finns en riktig skatt
nej, där finns en riktig skatt
ditt hjärta

allt som jag någonsin drömt om
allt som krävs för att jag ska bli rikast på denna jord
ja, lyckligast vore jag
om jag hade dig

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-10 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP