Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ligger där i en sleepower

Inatt när jag älskar med dig ska jag ta dig ifrån A till Ö
Vi börjar med A där vi mår bra med varann
Båda väntar vi på ett tecken ifrån varann att det är just du
som ska göra våran saga sann
Där vi tillsammans går
hand i hand

Inatt när vi dyker under täcket är det jag och du
Det är du och jag som ska ha det riktigt kul
med varann
När vi älskar kommer vi närmare våra drömmar som hela tiden
ligger där under våra kuddar och sover
Drömmar som vi önskar vore
sanna
Eller var det en mardröm ny igen
Jävlar skit
Förbannat
Där ligger hon i en Sleepower

Ken Cassel
10/5-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-10 20:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ibland blir det inte som man vill- men kanske nästa gång
2008-05-11

  anits VIP
Fyndig text
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel