Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett experiment, Älskar så´na ......


Världen i Namn ! (1)

I Georgien
har nå´n fått sorg igen

I Kazakstan
har nå´n fått fel på en kran

I Uruguay
går en båt till kaj

I Indien
har nå´n stackare blitt blind igen

I Pakistan
har några rest till sta´n

I Brasilien
går en kis omkring med \"jättehäng\"

I Argentina
börjar en gubbe flina

I Peru
går en tant mitt itu

I Chile
ser man en flicka småle

I Norge
arresteras Nick Borgen

I Danmark
dör en man av knark

På Island
skadas en ko vid en brand

I England
tappar en pojke en framtand

I USA
börjar en hund att snusa

I Kanada
vill Jeanie, två år, INTE bada

I Ryssland
får en man en mal i en ryssja

I Mexiko
knycker en man en damsko

I Spanien
blir en kvinna man, igen

I Grekland
bygger några pappor ett lekland

På Jamaica
spelar nå´n ballalaica

På Haiti
hittas en ny Tsatsiki

I Italien
talar en kuf om Domedagen

I Sverige
sitter jag vid datorn, yeah...........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-10 21:37



Bookmark and Share


    Scribble
det var bara halva delen av världen,
här får du resten : googlelänk:
perlapace...pps se efter Por la Paz
men den delen är mindre vackert,
den sorgliga delen.
Kul experiment, iaf. /S
2008-05-11

  Betlehemsstjärnan VIP
Härligt och humoristiskt. Känner här glädjen av att rimma.
Kul,vännen!/B
2008-05-11

    Tteresia
och ..under en filt i Madrid, ligger en flicka på glid (galenskaparna tror jag)
2008-05-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Datorn ja den är bra till
mycke, så fick Du till
ett nytt stycke, Du
namnar och famnar
världen, jag undrar
var Du nästa gång
hamnar... Och Du
den där sagan Du
började på min vän,
hur går det, hur blir
det med den... Jag
ber, kom igen!
2008-05-10

  aol
härlig poesi finurligt om länder bravo mats
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska