Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänsklig egenskap


I nödens tid
sluts leden

I orons tid
stärks banden

I glädjens tid
andas samma
luft




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-11 00:54



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja! Så skulle man
alltid vilja ha det!
En vän att dela sorgen
med , när man fått
korgen, likaså när livet
gott rullar på, det vill
man ju dela, det också...
Få ord, men underbart
skrivet, det är det som
är konsten att få till det så!
***********************
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP