Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ett litet barn förlorar sin mor men inte förstår att det är för sent att försöka göra någonting för att få henne tillbaka.


Hon som grävde efter dig

Jag ser solen gå ner bakom Skogen långt borta

Jag hör skratten från tonåringarna som har fest

Jag hör gungan hon sitter på som gnisslar

Jag ser marken våt av regn

Hon ser sina händer smutsiga av leran

Där hon grävde

Hon hittade ingenting

Hon letade efter dig

Du som var henne nära, du som nu är borta

Nergrävd i jorden

Hon letade efter dig

Hon letade efter sin mamma.




Övriga genrer av e.m.m.y
Läst 248 gånger
Publicerad 2008-05-11 09:48



Bookmark and Share


  Mona*
Enorm sorg
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

e.m.m.y
e.m.m.y