Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad händer efter döden?


DÖDEN

Jag vill bara säga att jag vill veta vad som händer efter döden

Någon som vet det, någon som kan förklara

Detta är ingen dikt

Det är en fråga...

vad händer efter döden?




Övriga genrer av e.m.m.y
Läst 359 gånger
Publicerad 2008-05-11 09:51



Bookmark and Share


  Sandan
Det får du se när du kommer dit, vett;)
2008-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Din ande hamnar i himlen eller i helvetet, beroende på om du tackat ja till Jesus eller ej.
2008-05-11

  devilsangel
vaaa?? det kan bara dom döda svara på...så ring himlen :)
2008-05-11

    ej medlem längre
I min värld finns ingen total död, bara en övergång till något annat. Läs gärna min dikt A N D E D R Ä K T.

Kram!
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

e.m.m.y
e.m.m.y